Сериалите ”Полицаите” и ”Откраднат живот” с общ епизод

29 март 2018 | 13:06 Дачев
Приемат Пацо в болница „Св. Кирил” (от "Откраднат живот") в епизод 4 на „Полицаите от края на града” - петък, 30 март в 21.00 ч. по NOVA
 
Двама от най-големите престъпници в страната, задържани от инспектор Пламенов преди 10 години,  са избягали по време на транспортирането им. А Пацо е в смъртна опасност и има нужда от помощ. Как спец частите на най-колоритния отдел в РПУ Запад ще се погрижат за него – зрителите ще видят в предстоящия епизод на новия български сериал.
 
Полицаите от екипа на Пацо са издънките на участъка и нямат никакъв авторитет. Как да си го върнат, това е въпросът! Готови са да разрешат неразрешен случай, за да блеснат. И имат план как да го направят. Пацо ще бъде примамка, а хората му се заемат със свръхсекретната мисия – операция „Мики Маус”. Как ли ще протече тя?! Актьорът Герасим Георгиев-Геро за момент ще си повярва, че е Брус Уилис...
 
В опит да се защити от преследвачите си, инспектор Пламенов ще опита да се скрие на сигурно място – в болницата на сериала „Откраднат живот”. Той ще се престори на болен, а след това решава да спаси семейството си и да се махне от дома си, защото се чувства като бомба със закъснител. Екипът обаче е готов да се жертва за шефа си. А Зуека (в ролята на Гого) се заема с отговорната задача – да наглежда семейството му и… Джиджи. 
 
* * * * * * *
 
„За заснемането на флашбека включихме коли от времето на соца, а едни от главните действащи лица в епизода преобразихме в ретро стил, за да изглеждат убедително и същевременно забавно”, споделят от продукцията.
„Истинско предизвикателство се оказа сериозният сняг и студеното време на Бонсови поляни, където прекарахме единия снимачен ден при -12 градуса. Част от снимачния екип за миг изчезна в една пряспа!”
 
Сред звездния състав в новия епизод ще видим и част от героите от МБАЛ „Св. Кирил” – сестра Жекова и доцент Захариев, в чиито образи влизат Марта Вачкова и Емил Марков. 
 
Още двама актьори с епизодична роля ще бъдат част от полицейския комедиен сериал – Тео Елмазов и Пламен Пеев.


ИЗБРАНО