Филип Аврамов се разкрива в ”Търси се”

28 март 2018 | 12:20 Дачев
Актьорът от сериалите „Скъпи наследници“ и „Домашен арест“ показва за първи път 10-месечната си дъщеря
 
Филип Аврамов е гост на Меги и Нели тази неделя в „Търси се“ - 1 април от 11:00 ч. в ефира на bTV. Той ще открие част от своя най-съкровен свят, като за първи път зрителите ще видят интервю с певицата Севинч Ибрахим - новата голяма любов, която променя живота на Филип, както и дъщеричиката им Ана.
 
Ще видим и 6-годишната дъщеря Рая от първия брак на Филип Аврамов. Актьорът разказва, че заради ангажиментите си в работата, не е бил на 100 процента отдаден на първото семейство, с предишната му съпруга са имали разминавания, но сега са в добри отношения.
 
Севинч Ибрахим разказва:
"И за него, за мен любовта не беше от пръв поглед". Двамата се откриват един друг по време на работата и разбират, че са две половинка на едно цяло. "Това което се случи между нас, беше толкова силно, че се оказа незибежно", продължава тя. По думите й, Филип е нейното „лично чудо“, защото „до този момент в живота ми всичко беше идеално подредено, липсваше ми само той“.
"Филип има красива душа, която не показва пред всички", споделя още Севинч. Разказва, че мисията на живота му е построяване на тяхна собствена къща. 
 
За Филип разказват и колегите му от спектакъла „Бог рок“ – Фахрадин Фахрадинов и Калин Вельов. Те изтъкват изключителното му чувство за хумор, но и изключителната отговорност към това, което прави. Признават, че най-забавни са пътуванията и турнетата, по време на които най много се забавляват и стават изключително близки. 
Фахрадин и Калин карат колегата си да танцува в студиото като Майкъл Джексън, докато обгаря дъска с горелка , както прави по време на ремонта на къщата.
 
„Търси се“ показва и двамата по-големи братя на Филип Аврамов. 
Аспарух и Жоро го връщат към детството и най-трудния момент – загубата на майка им, които той все още не могат да преодолеят. 
 
Милица Гладнишка припомня забавни моменти и случки от пътувания, хвали Филип като баща и го кара да говори на… чешки. 
 


ИЗБРАНО