Ана Пакуин в минисериала ”Flack”

14 март 2018 | 11:27 Дачев
35-годишната канадска актриса Ана Пакуин ще играе PR експерт в новия сериал „Flack“. Тя ще бъде и сред неговите продуценти със своята компания CASM, а режисьор ще бъде англичанинът Питър Катанео, прочул се през 1997 г. с култовата комедия „Време за мъже“, излязла у нас на видео, DVD и blu-ray.
 
Лимитираният сериал от шест епизода ще бъде заснет в Лондон, а снимките стартират този месец. Негов създател е Оливър Лансли, за когото Пакуин казва: "Оливър е написал шест от най-добрите сценарии, които съм чела досега. Той успява много добре да балансира между напрегнатите драматични сцени и невероятно интелигентните комедийни моменти. Много съм развълнувана от възможността да работя по „Flack” като актриса и продуцент“.
 
Тя ще играе Робин - експерт по кризисен пиар, която покрай работата си пренебрегва своя личен живот.
 
Пакуин, която се прочу покрай ролята си в продължилия 7 сезона фентъзи сериал „Истинска кръв“, ще отбележи своето завръщане в телевизията. Нейният съпруг и партньор в поредицата Стивън Мойър ще е изпълнителен продуцент на новия сериал, поръчан от телевизиите UKTV във Великобритания и Pop TV в САЩ.

Догодина предстои да видим актрисата на голям екран в биографичната криминална драма "Ирландецът" на Мартин Скорсезе.


ИЗБРАНО