„Бригада Нов дом“ при петчленно семейство

7 март 2018 | 14:01 Дачев
Втори от 14-те епизода на предаването – 8 март, 21 ч. по bTV
 
В третия сезон на социалния проект „Бригада Нов дом“, който стартира миналия четвъртък, Мария Силвестър и неуморната бригадата на Влади Караджов ще променят съдбата на различни семейства. Този четвъртък, 8 март, водещата ще разкаже във втория епизод нова трогателна история с щастлив край – тази на Теодор, Зорница и трите им деца Диана, Емануела и малкия Венци.
 
Те живеят във фамилната къща на Теодор, която делят с родителите и чичо му. Младото семейство обаче е принудено да направи трудния, но неизбежен избор да напусне родния дом. Причината е дядото на децата, който всекидневно подлага всички на тормоз под въздействието на алкохола – крещи, обижда и се държи агресивно с внучетата си. 
 
Семеен приятел решава да подаде ръка на петчленното семейство и да им предостави жилище, в което да се нанесат. В къщата обаче не е правен ремонт от над 40 години, баня няма, стаите са мизерни, нефункционални и се нуждаят от нови мебели. Децата мечтаят за собствен хубав дом, а родителите им за малко усамотение на място без агресия и страх. 
 
В защита на неоправданите и с желание да промени коренно съдбата им, на помощ на семейство Георгиеви ще се притече бригадата на Влади Караджов. Този път обаче петте дни за ремонт ще се окажат крайно недостатъчни за работата,  която трябва да бъде свършена.


ИЗБРАНО