Неочаквана елиминация в Hell’s Kitchen

6 март 2018 | 14:25 Дачев
Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България професионалистите ще бъдат поставени пред изпитание за концентрация и сръчност. Вечерната резервация ще се окаже изключително инфарктна за единия отбор, а в края на вечерта един участник изненадващо ще бъде уволнен от шеф Виктор Ангелов.
 
Поредното предизвикателство на шеф Ангелов за професионалните готвачи ще има за цел да тества тяхната концентрация и вниманието им към фините детайли и нюанси. Двата отбора ще трябва да направят колкото могат повече порции перфектни лозови сарми, докато различни фактори се опитват да ги разконцентрират от работата им. Победителите ще получат боулинг турнир, а на победените ще се наложи да полират всички чаши в ресторанта до съвършен блясък.
 
Четвъртата вечерна резервация ще се окаже истинско изпитание за един от отборите. Липсата на комуникация между участниците в него ще доведе до поредица от сериозни грешки, а това така ще вбеси шеф Ангелов, че той ще се принуди да вземе извънредни мерки, до каквито не е прибягвал до момента. 
 
Кой е отборът, който ще накара Виктор Ангелов да предприеме безпрецедентни действия, кой ще бъде първият номиниран за изгонване професионалист и кой ще си тръгне напълно неочаквано, ще разберем довечера.