Food Network: ”Гражданка в ранчото”

5 март 2018 | 17:27 Дачев
Акценти от програмата на Food Network през март 2018 г.:
 
Гражданка в ранчото
Всеки делничен ден от 18:00 
 
Заповядайте в ранчото на Рий Дръмънд, за да се насладите на класическата провинциална кухня. Изрядната домакиня организира коктейл за екипа, помогнал за отварянето на новия й магазин. Тя сервира специален пунш Поухъска за наздравица в чест на помощниците. След това приготвя невероятни ястия "всичко в едно" и вдига градуса с пиле Кун Пао и пуканки със сос Сирача за любителите на пикантната храна в семейството й. Рий остава вярна на себе си, като и този месец представя 16-минутни ястия. Менюто включва бързи такос със скариди, свински пържоли и хрупкави сандвичи с печено сирене, подходящи за деца. 
 
Очакват ви два нови сезона с рецепти от ранчото - Рий предлага по нещо за всеки!
 
Режи, Джуниър!
Всеки делничен ден от 20:00 
 
Кой остави тези деца без надзор в кухнята на "Режи"!? Без паника - те са тук с определена цел. Това е "Режи, Джуниър!" - най-талантливите малки готвачи на Америка се състезават за 10 000 долара и шампионската титла. Във всеки епизод четирима нови участници излизат пред плота и се състезават за време в приготвянето на примамливи предястия, съблазнителни основни блюда и изкусителни десерти. В този сезон като съдии гостуват Меган Маркъл, актриса и бъдеща кралска особа, и Маркус Самуелсон. От тях зависи оценката на детските кулинарни творения - от рибни филета до тиквен пай. Готвачите може и да са сладурчета, но блюдата им не са за подценяване.
 
Домашната кухня на Аиша
Всеки четвъртък от 22 март, 21:00 
 
Аиша Къри, модел и кулинар, забърква истинска буря в новата поредица на Food Network, като споделя превъзходните си ястия със семейство и приятели. В първия епизод Аиша и сестра й, Мария, поставят началото на семейна кулинарна традиция с вкусни пържени филийки с фъстъчено масло и конфитюр, а после  представят някои от любимите си рецепти за бързи и лесни ястия. В следващ епизод Аиша и приятелките й организират изкусителен брънч, а гвоздеят на програмата са пълнени гъби с месо от наденички. За романтичната вечер със съпруга си, играчът от НБА Стеф Къри, Аиша приготвя смела версия на крем брюле с шафран. После запретва ръкави за празнична вечеря за цялата фамилия по случай Деня на благодарността. Това е поредният вкусен ден в "Домашната кухня на Аиша"!
 
Ресторанти под надзор 
Всеки понеделник от 19 март, 21:00
 
Не е лесно да си управител на ресторант - и най-малкият пропуск може да доведе до катастрофа. За щастие, Уили Дегел е на разположение и съдейства на колегите си ресторантьори в решаването на проблемите им в бизнеса. Този сезон Уили помага на неопитния собственик Джо да върне спортния си пъб в играта, като вкарва в релси непрофесионалните служители и несериозния готвач. След това обръща внимание на "Суго Кафе", чийто собственик е направил грешката да наеме роднини и приятели, в опит да подобри социалния си живот. Ще успее ли Уили да му покаже, че бизнесът и семейството невинаги са рецепта за успех? С множество скрити камери и техники за проследяване, никой не може да се скрие от орловия поглед на Уили в този сезон на "Ресторанти под надзор".
 


ИЗБРАНО