Бивш депутат от ДПС - Петя Раева в ”Черешката на тортата”

16 февруари 2018 | 16:02 Дачев
Следващата седмица юбилейният сезон на „Черешката на тортата“ поднася тематични ястия, оригинален дрескод и забавление, здравословно гарнирани със стил и артистичност - понеделник до петък, от 20.00 ч. по NOVA.
 
В понеделник вечер грижовен домакин е моделът и водещ на светско предаване Гери Дончева, която ще изненада гостите си със 7-степенно меню, вдъхновено от Венеция.
 
Във вторник кулинарни умения ще демонстрира бившият народен представител Петя Раева. Тя е юрист, а от от 5 юли 2009 до 14 март 2013 г. и от 21 май 2013 до 6 август 2014 г. е депутат. От ноември 2017 г. води токшоуто "Вечеряй с Петя Раева" по телевизия "Code Fashion" - гостите й вечерят само с нея и разкриват своята личност.
Пловдивчанката Раева ще погали вкусовите рецептори на гостите си с многопластово меню, което изкусно съчетава традиционна българска кухня с лек средиземноморски полъх. 
 
Руски кухня и дрескод очакват участниците в третата вечер от „Черешката на тортата“. Звездният пиар Наско Лазаров ще презентира традиционни ястия в руски стил.
 
В четвъртък актрисата и модел Анна-Мария Чернева (от модна агенция „Визаж”, позната от риалити сериала "София - Ден и Нощ" по NOVA и от документалното риалити "Истински истории" по bTV) ще очарова гостите с кулинарния си дебют във вечер с червен дрескод и четиристепенно меню.
 
В петък домакин е актьорът Станимир Гъмов.
Неговият артистичен дух и любов към българските ястия ще допълват хумористичния замах в кухнята.



ИЗБРАНО