Бойко Борисов на живо в „#Питай…“ по bTV, сряда вечер

13 февруари 2018 | 15:59 Дачев
Специалното студио „Питай премиера“ с водещ Антон Хекимян започва в 19:25 на 14 февруари
 
Бойко Борисов гостува в специално издание на рубриката „#Питай…“ утре веднага след централната емисия на bTV Новините (около 19:25 часа). 
 
Пред водещия, министър-председателят ще даде в ефир отговори на важните въпроси за стабилността на управлението, Истанбулска конвенция, проблемите на Балканите и за развитието на българското европредседателство.
 
Специалното издание „Питай премиера” ще се излъчва на живо по телевизията, по радиото (bTV Радио) и онлайн (на btvnovinite.bg). Зрителите могат да задават въпроси към Бойко Борисов до 14 февруари включително - като коментар под същата информация в btvnovinite.bg или във facebook-страницата на "bTV Новините".
 
* * * * * * *
 
Реализацията на интерактивната поредица „#Питай…“ не е за първи път, а изданията ѝ традиционно събират над 1 милион зрители пред екрана, като се превръщат в едни от най-гледаните актуални предавания в телевизионния ефир у нас.
 
От старта на поредицата през 2015 година до днес, на зрителски въпроси са отговаряли президентите Росен Плевнелиев и Румен Радев, министър-председателят в последния служебен кабинет Огнян Герджиков, председателят на 43-ото Народно събрание Цецка Цачева, главният прокурор Сотир Цацаров и кметът на София Йорданка Фандъкова.


ИЗБРАНО