Дженифър Гарнър отново в телевизия

9 февруари 2018 | 12:07 Дачев
45-годишната американска актриса, продуцент и музикант Дженифър Гарнър се завръща на телевизионен екран, съобщи онлайн изданието "tvline". Тя ще има главна роля в предстоящата комедия на HBO "Къмпинг" ("Camping").
 
Последната телевизионна изява на Гарнър приключи преди дузина години - през 2006 г. завърши екшън сериалът на ABC "Наричана още", създаден от Джей Джей Ейбръмс и излъчван по-късно у нас от FOX Crime. За изпълнението си тогава тя получи Златен глобус през 2002 г. и три пъти бе номинирана след това, получи професионалната награда от Гилдията на екранните актьори, четири пъти бе номинирана и за "Еми". След това тя се отдаде на кариерата си в киното (без особен успех) с роли във филми като комедията "Масло" (2011, непоказвана на кино в България), семейния "The Odd Life of Timothy Green" (2012, непоказван), драмата "Клубът на купувачите от Далас" (2013, непоказван) и религиозния "Чудеса от Рая" (2016). 
 
В "Къмпинг" Дженифър Гарнър ще изиграе ролята на властна майка от Лос Анджелес в пътешествие, посветено на 45-годишния юбилей на найния съпруг. Това я събира с кротката й сестра и бившия й най-добър приятел, което в съчетание със свободата на палатките и с мечките наоколо превръща уикенда в изпитание за брака, а и в криминален сюжет.
 
Сериалът е американска версия на едноименен минисериал в 6 епизода от 2016 г. на британския канал "Sky Atlantic" и негови сценаристи и изпълнителни продуценти са хората зад комедията "Момичета" (също на HBO) Лина Дънам и Джени Конър. В сценарния екип е и сценаристката на оригиналния "Къмпинг", англичанката Джулия Дейвис.
 
Снимките започват тази пролет в L.A., като са планирани 8 епизода. Излъчването им ще започне вероятно през есента.


ИЗБРАНО