Каракачанов и Нинова в ”Събуди се” през уикенда

2 февруари 2018 | 18:36 Дачев
В съботно-неделния сутрешен блок на NOVA с Мира Иванова, която по изключение ще води предаването и в двата почивни дни, ще видим силно политическо присъствие в една напрегната седмица на парламентарни битки и  протести.
 
В събота пред водещата застава лидерът на БСП Корнелия Нинова, a aктуални теми от дневния ред на обществото в неделя ще коментират още вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов и депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.
 
Пред Мариан Станков-Мон Дьо в неделя ще застане астроложката Оксана. За звездния път на една жена от Беларус до софийския хайлайф и как се продължава след загубата на най-близкия ти човек, очакваме една изповед.
 
В събота, в рубриката "Говори с Ива", пред Ива Софиянска-Божкова историята си ще разкаже дъщерята на "кралицата на поп-фолка" Глория - Симона. За таланта като наследство и музикатa като карма.
 
Мария Йотова ще представи в “Къси разкази” историята на първия български травестит Урсула, емблема на култовия клуб "Спартакус". Какъв е животът на Борислав Сапунджиев след Урсула - разказ за това, дали полът има значение.
 
В неделя при Мира Иванова ще бъде вокалистът на легендарната група "Сигнал" Йордан Караджов. Равносметка и разговор за годините на сцената и вярната публика.
 
Малин Кръстев и Ненчо Балабанов, които за трети път поемат щафетата като водещи на „Господари на ефира“ от понеделник, 5 февруари, също ще гостуват в неделя. Двамата актьори ще разкажат за новите си проекти, а Ненчо ще повдигне завесата на очаквания нов български комедиен сериал „Полицаите от края на града“.


ИЗБРАНО