„Столичани в повече” се завръщат с нов сезон през март

2 февруари 2018 | 13:55 Дачев
Четири сватби и едно погребение в новия сезон
 
Сериалът „Столичани в повече” се завръща в ефира на bTV на 2 март с нов 12-и сезон и ще забавлява зрителите всеки петък от 21 ч. 
 
Оригиналният сценарий, отличната актьорска игра и забавният прочит на персонажите към родната действителност са в основата на успеха  на поредицата вече осма година. В новите 13 епизода зрителите ще проследят развитието на историите, взаимоотношенията и трансформациите на героите на обичаните комедийни актьори Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Петьо Петков, Стоянка Мутафова, Силвия Лулчева, Албена Павлова, Васил Драганов, Петьо Петков, Иван Юруков и др.
 
Силно завръщане в сериала прави и Ева Тепавичарова в ролята на Йовка, а пътищата на героинята й отново ще се засекат с персонажа на Руслан Мъйнов – Спас Лютов.
 
* * * * * * *
 
В новия 12 сезон огромната амбиция и житейска позиция на семействата Лютови и Чеканови отново ще ги постави в редица комични ситуациии. Като неуморими търсачи на своето щастие, двете семейства  ще намерят смисъла, който ще ги накара да продължат да се борят и вярват. Зрителите ще се смеят и плачат на стремежите и селския опортюнизъм на любимите си герои, ще станат свидели на четири сватби и едно погребение и ще тръпнат заедно с тях в надпреварата им за голямо имане. 
 
Наред със забавните и станали емблематични за „Столичани в повече“ култови реплики, зрителите на bTV ще намерят нов смисъл във вечните теми приятелството и предателството и на актуални въпроси като имигранството и политиканството.
 
Но точно, когато зрителят е повярвал, че героите са помъдрели, те отново ще се впуснат в състезание за кметския пост! Така Рангел и Гълъбина Чеканови, Йордан и Славка Лютови и неизменните Пацо и Гришата отново ще се окажат в изходна позиция... Кръговратът на живота ги връща там, откъдето са тръгнали – село Извор, а животът продължава такъв, какъвто е.


ИЗБРАНО