Пет последни епизода на ”Откраднат живот” през седмицата

17 декември 2017 | 14:51 Дачев
Един от емблематичните герои напуска МБАЛ „Св.Кирил“ 
 
Броени дни преди финала на четвърти сезон, който ще се излъчи на 22 декември по NOVA, един от ключовите герои на хитовия медицински сериал ще напусне спешното отделение. В 5 епизода, които зрителите ще видят от понеделник до петък, двама от обичаните лекари ще си кажат „да“, а други ще решат да поемат по свой път. 
 
За първи път Виолета Захариева ще използва манипулация, за да спаси репутацията на директора на болницата, който ще попадне в центъра на кризисна ситуация. Д-р Огнянова ще изненада доцент Банков с новината за дете, която ще внесе промяна в бъдещите им отношения. Ваня - сурогатната майка, която носи детето на д-р Хинова и доцент Мазов, ще продължи да се бори за нови позиции в дома и семейството им, а сестра Жекова ще заложи бъдещето си на карта заради Васко.
 
* * * * * * *
 
Тази седмица феновете на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ могат да споделят емоциите на актьорския състав в поредица от гостувания в ефира на NOVA. Във вторник Деси Бакърджиева ще получи пожелания за своя рожден ден и ще разкаже за какво мечтае тази година в рубриката „Рождениците“ с Никол Станкулова. Повече за трансформациите на Виолета Захариева ще научите от гостуването на Йоана Буковска-Давидова в „Здравей, България“ на 20 декември. На 21 декември Ралица Паскалева ще говори за любовта в сериала и извън него, а ден след финала Юлиан Вергов ще сподели преживяванията на екипа пред Лора Крумова с „Събуди се“.


ИЗБРАНО