Зоран Заев с екслузивно интервю за „Брюксел 1“

8 декември 2017 | 17:28 Дачев
Премиерът на Македония Зоран Заев с ексклузивно интервю за текущите отношения между България и Македония – тази събота, 9 декември 2017, в предаването „Брюксел 1“ от 17:30 часа по Bulgaria ON AIR.
 
Пред международния анализатор Николай Кръстев министър-председателят говори по темата за подобряване отношенията между България и Македония, присъединяването й към НАТО и нарастващия интерес на българския бизнес към македонската република.
 
Зоран Заев коментира още плана на САЩ за Западните Балкани, Коридор 8 и идеята за единно обслужване на митническите терминали.  
 
„Брюксел 1“ ще засегне още темата за по-добри транспортни и информационни връзки на Балканите и как това ще промени района – гост на водещата Милена Милотинова ще бъде бившият посланик на България в Скопие Ангел Димитров
 
Нина Спасова ще коментира какви ще бъдат последствията след решението на Тръмп да признае Йерусалим за столица на Израел и острите световни реакции.
 
* * * * * * *
 
Интервюто със Зоран Заев ще се излъчи и по Bloomberg TV Bulgaria на 10 декември, понеделник, в „Светът е бизнес“ от 21:30 часа.


ИЗБРАНО