Франческа Саита напусна „Фермата“ след кървав дуел

13 ноември 2017 | 12:22 Дачев
Битката за оцеляване между италианката Франческа Саита и 51-годишната бургаска юристка Дарина Василева в неделя вечер привлече вниманието на зрителите с истинска кръв на сета на предаването. Над 1.2 милиона са проследили как чаровната римлянка, гивееща от пет години в България, защитава честта си на Арената.
 
Дарина отново защити прозвището си на непобедима „черна нинджа“ и успя да надиграе италианката в четири от петте битки. Рекордна бе разликата между двете жени в четвъртата игра - само 1,23 секунди, което е най-късата дистанция между участници. „За 37 дуела от 3 сезона не е имало толкова оспорвана битка“, обясниха водещите Иван и Андрей.

На терена остана кръвта от ръцете на Франческа, оставена по греди и стълби след коване на пирони с тесла.
 
До женския дуел се стигна, след като продукцията установи "заговор" между Франческа и Елена, с който двете се опитват да стигнат до финал. В крайна сметка самата Франческа се оказа на Арената. Още преди дуела Франческа беше категорична, че Елена има вина за това тя да е застрашена от отпадане и отказа да говори с нея. Въпреки разрива в отношенията им, в края на участието си, Франческа я прегърна, а по-късно обясни, че й е простила за грешката.
 
„Бях решила да дойда и да не играя, да дам битката. После влязох и ги видях всички - и си казах, че не може, трябва да се боря! Чувствах се много гадно заради последните събития“, коментира италианката и призна, че „Фермата“ ще остане приключението на живота й.
 
„Тези хора бяха моето лекарство. Излекуваха ме от това да не знаеш кой си, какво правиш в своя живот, какво искаш. Стана човек от мен тук – всички ме научиха на нещо”, каза на финала римлянката. 
 
Въпреки че по документи е италианка, Франческа признава, че в сърцето си се чувства повече българка. Нейният втори баща е бълтарин. „Вие, българите, можете много. Аз предпочитам да живея тук, отколкото в Италия и знам, че това звучи странно”, обясни още фермерката от Рим, преди да си тръгне от шоуто.

* * * * * * *

Днес в предаването "Преди обед" Франческа обяви, че планира отварянето на свой италиански ресторант в София.



ИЗБРАНО