Волейболната звезда Владо Николов на дуел

6 октомври 2017 | 11:36 Дачев
На арената за битки, в четвъртия дуел във „Фермата“ тази неделя, 8 октомври, ще излязат двама от най-подготвените участници – волейболната звезда Владо Николов и неговият почитател - фермерът Яни Андреев.
 
Мъжкият дуел бе предопределен от фермера на седмицата - Божидара Бакалова, която първо избра за ратаи Елена и Владо, а след това реши Николов да отиде на дуел. Дизайнерката аргументира избора си с това, че като джентълмен Владо винаги би избрал той да отиде на битка, а не жената до него. 
„Не пращам Елена, защото ме е страх, че ако отиде може и да не се върне“, обясни Божидара. 
 
С нагласа за победа и видимо доволен от избора й, Владо коментира, че е очаквал този дуел от един месец и обяви, че избира за втори дуелист Яни Андреев. Причината се оказа ситуация, която е подразнила спортната легенда: „Яни обясняваше на Калоян как трябва да се скатаят и вместо да свършат една работа за един ден, да го направят за два, за да не се морят.  За това Яни е дуелистът. Нямам съмнения, че ще е трудно“, аргументира се Владо. 
 
Спортистът е най-добре подготвеният физически фермер, а и познанията му по история не отстъпват на тези на Яни, който е бил дори учител по предмета. Ергенът прие предизвикателството и намери сили да се опълчи на Николов и да заяви, че ще му е трудно да го победи: „Доволен съм от това, че ще съм дуелист. Ще разбера игрите и смятам да ги наредя така, както аз си знам. Доста ще се измъчи!“


ИЗБРАНО