„Ловци на храна” сезон 2 от 22 октомври по bTV

5 октомври 2017 | 12:27 Дачев
Ловците на храна” chef Андре Токев и Събин Ранков се завръщат в ефира на bTV с втори сезон кулинарни приключения на 22 октомври (неделя) по обяд, 12:30 ч.

Топ готвачът и колоритният му помощник отново тръгват на път, за да посетят гостоприемни домакини от всички краища на страната, да разкрият още по-любопитни и специфични вкусови чудеса и да ги комбинират със собствените си безгранични познания в кухнята. 
 
Зрителите ще станат свидетели на уникален микс между дълбоко вкоренените български обичаи и иновативните гурме методи на шеф Токев. Българските земеделци, животновъди и производители ще имат възможността да покажат истинската сила, вкус и потенциал на родните ястия. Освен че ще „опитат” кулинарната история на храните, традиционни за различните райони, давамата кулинари ще научат повече за археологическите паметници, богатото минало на българските земи и ще се срещнат с най-колоритните личности от всеки град и село. 
 
Всяка неделя от 12:30 часа „енциклопедистът” от журито на MasterChef ще представя едно прекрасно кътче от родината ни, жителите на района и техните обичаи. А неговият неповторимо забавен асистент Събин Ранков ще бъде зает с набавянето на нужните продукти, като успоредно с това ще разкрива любопитни и малко познати факти за тях.
 
Предаването за кулинарен туризъм „Ловци на храна” е копродукция на bTV Media Group и Таймлес Продакшън Груп.


ИЗБРАНО