AXN през октомври: продължава ”Забравена”

30 септември 2017 | 11:59 Дачев
След успешния старт на пилотния епизод на заснетата изцяло в България продукция на Sony Pictures Television (SPT) Networks „Забравена“, криминалната драма продължава с по един премиерен епизод всяка седмица и през октомври.
 
Всяка сряда от 21:00 зрителите на AXN, който излъчва ексклузивно стартиралия с грандиозен успех не само в България, но и в региона „Забравена“, ще могат да проследят трудният път на агента от ФБР Емили Бърн, докато се опитва да си спомни миналото, за да даде шанс на бъдещето си. Нейно ДНК открито под ноктите на мъртъв руски мафиот и разказ на очевидец, ще отведат Емили с белезници на ръцете в Бостънския полицейски участък на разпит при полицай Томи Гибс – ченгето, което разследва намереният в реката труп от епизод 1. Неочаквано, обезобразеният и изяден от рибите труп дава добре позната улика – неговите вежди са прецизно отстранени, а това е подписът на серийният убиец считан за главен виновник за шестгодишното изчезване на Емили.
 
В ролята на злодея Конрад Харлоу e блестящияj Ричард Блейк, в когото мнозина ще открият силуета, походката и смразяващото кръвта излъчване на the Night King от "Игра на тронове".
 
* * * * * * *
 
На 3 октомври от 21:00 е премиерата на третия сезон на полицейската драма „Ченгета новобранци“.
 
След вече две години работа, новобранците от 15-ти участък са на път да се превърнат в коравите ченгета, за които си мечтаят, но както сами ще разберат по трудния начин - опитът не е всичко. Става все по-сложно, след като ясно очертаните граници между личния и професионалния им живот от първите години в участъка започват силно да се размиват. В началото на сезона ще видим любимата ни Анди Макнейли /Миси Перегрин/, която се завръща в участъка след тримесечното си принудително отстраняване, за да бъде изправена пред официален трибунал, който ще реши дали да бъде възстановена на активна служба. 
 
За да е още по-неясно бъдещето ѝ, тя ще има възможността лично да се запознае с готвения за неин заместник новобранец Ник Колинс.


ИЗБРАНО