Милошев и Любо Нейков представиха ”Късното шоу на bTV”

28 септември 2017 | 12:55 Дачев
Изпълнителните продуценти на „Късното шоу на bTV” Евтим Милошев и Любомир Нейков от "Дрийм Тийм" гостуваха на Антон Хекимян в „Тази сутрин”, за да представят концепцията на новото предаване, което ще забавлява зрителите всяка съботна вечер от 22:00 часа.
 
След повече от 10 години отдаденост към комедийния жанр, Евтим Милошев сподели, че има амбицията да предложи предаване, което отразява нашето ежедневие, но със задължителна усмивка. В характерния си закачлив тон, любимецът на зрителите Любо Нейков представи и водещия на шоуто Мариан Маринов. Актьорът, познат като „гласът на bTV”, ще се ангажира с предизвикателството да разгърне комедийния си потенциал и да провокира звездните си гости да покажат своя различна светлина.
 
Антон Хекимян пък обеща да се присъедини към компанията на „Късното шоу на bTV” и да ги почерпи с баница и арменски сарми, за да допълни доброто настроение с приятен вкус.
 
Как се играе хоро на ръце, ще има ли ток в столовете на гостите и как професионалният екип на предаването ще се справи с все по-трудната задача да забавлява българите, зрителите ще видят още тази събота от 22:00 часа в пилотното издание.


ИЗБРАНО