„Късното шоу на bTV” с Мариан Маринов тръгва в събота

26 септември 2017 | 12:28 Дачев
От 30 септември 2017, bTV ще предложи забавление в звездна компания - всяка събота от 22:00 ч.
 
Само след няколко дни, българските тв зрители ще могат да се наслаждават на най-новото комедийно токшоу „Късното шоу на bTV” с водещ Мариан Маринов. Повторения ще се излъчват в неделя (от 8 октомври) по bTV Comedy.
Актьорът с енциклопедични познания и силна екранна харизма, познат като „гласът на bTV” от самото й създаване през 2000 година, ще влезе в нова роля, за да предложи почивна вечер с уникален дух и различна емоция.
 
В рамките на един час той ще интерпретира по смешен начин актуалните събития и герои, ще прави забавни интервюта с известни личности от всички области – актьори, певци, музиканти, спортисти, политици, обществени личности, хора на изкуството и таланти от различни сфери.
 
Мариан и тримата му седмични гости обещават на зрителите на bTV силна атмосфера и енергия с атрактивни интервюта, автентични реакции и импровизации.  
 
„Късното шоу на bTV” ще събира събитията от цялата седмица в една хумористична интерпретация със снимки и видеа, но и ще предвижда по шеговит начин какви ще бъдат новините и героите на следващите дни. Освен иновативни структурни елементи и рубрики, въздействащият глас и персона на Мариан Маринов, неповторима атмосфера на модерното студио и  приятна музика, екипът на шоуто ще заложи и на остроумни разговори с колоритните си гости.
 
Публиката в залата ще има възможността не само да общува директно и дори да прегърне звездите, които обича, но и ще може да се включи в забавлението. 
 
* * * * * * *
 
За Мариан Маринов:
 
Български актьор и „гласът” на bTV от самото създаване на телевизията през 2000 г. Завършва немската гимназия в Ловеч, а след това и ВИТИЗ в първия клас на проф. Стефан Данаилов. До 2000 г. играе в Младежки театър „Николай Бинев”, където работи с режисьори като Гриша Островски, Леон Даниел, Маргарита Младенова и Николай Поляков. Паралелно с това озвучава множество филми, сериали и реклами. Мариан режисира дублажа на поредици като „Великолепната седморка“ и първия сезон на „Двама мъже и половина“. Сред лентите с неговия глас са „Играта на играчките”, „Тарзан”, „Принцът на Египет”, „Омагьосаният император”, „Феноменалните”, “Ледена епоха IV” и др. Гласът му звучи в документалната поредица на bTV „Българите”. 
 
Той издава и серия от компактдискове с българска поезия - на Иван Вазов, Николай Лилиев, Пейо Яворов, Христо Смирненски, Владимир Башев, Андрей Германов, Дамян Дамянов и др. Негово дело е и първият „аудио препис” на „История славянобългарска”, който включва и откъс на църковнославянски - езика, на който тя е написана.
 
Режисирал е предаването за култура „Иначе“,  пише и режисира документални филми, сред който „Цар Самуил в битка за България”, „Спомен за моите деца”, „Пътеки между слънцето и тъмнината”, добилата популярност “Изповед на майстор Колю Фичето”.
 


ИЗБРАНО