„Извън игратаׅ“ се завръща в ефир със сезон 4

21 септември 2017 | 12:53 Дачев
От тази събота, 23 септември, „Извън игратаׅ“ се завръща по БНТ HD в 22:00 ч. Първият гост за новия сезон на водещата Люба Пашова ще бъде очарователната Виктория Терзийска - вокал на българската поп и рок музикална група „Мастило“. Момичето с „кафявите очи“ ще разкаже любопитни подробности от личния си свят – за музиката, за любовта, за дъщеря си Маргарита и за търсенето на самата себе си.
 
Родената в семейство на юристи изпълнителка ще сподели интересни истории от детството си в родния Исперих. Въпреки, че е журналист и юрист по професия, Вики избира да бъде артист. Завършила е музикална школа „Илия Бърнев“ в Разград. Кариерата ѝ започва с кратко участие в група „Спринт“ през 1998 г. Известна е и като водеща на телевизионната класация „Форте - Българският Топ 100“ по БНТ. От 1999 г. тя е лице на поп групата „Мастило“, автор на всички текстове и изпълнител на песните на бандата с издадени три албума– „Iгуана“ (2001 г.), „Репетиция“ (2004 г.) и „Ела до мен“ (2006 г.). След хитовете „Спираш ми дъха“, „Прости ми“ и „Само аз и ти“, тази година „Мастило“ представиха и най-новото си парче „Въглехидрати“ – първото, което Вики Терзийска записва със своите колеги след раждането на дъщеря си.
 
* * * * * * *
 
В студиото на „Извън играта“ зрителите ще научат подробности и за най-новия ѝ проект „Маргаритка“, посветен на децата.
 
Той стартира с компакт диск, който съдържа 11 от най-известните български детски песни в съвременен аранжимент и изпълнения на Белослава, Владимир Ампов-Графа, Михаела Филева, Орлин Павлов, Любо Киров, Тони, Венцислав Роланд-ВенЗи, Мариана Попова, Мая Бежанска, Борислав Чучков, „Бон-Бон“ и на самата Виктория Терзийска.
 
Защо изпълнителката се впуска в начинанието да възпитава любов към музиката у най-малките, тона ще стане ясно в събота вечер.


ИЗБРАНО