Звездите от X Factor - в концерта ”Happy Energy Tour” София

14 септември 2017 | 16:40 Дачев
NOVA е официален медиен партньор
 
На 16 септември от 19 ч. любимците на публиката, които стартираха професионалната си кариера на сцената на X Factor, ще вземат участие в концерта "Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour" в София, където се очаква да се съберат повече от 30 000 души.
 
Събитието с вход свободен е кулминацията на турнето, организирано от марката и от мчузикалната медия и което премина с голям успех през най-големите български градове. Тази година то ще завърши във Велико Търново.
 
Михаела Маринова, Кристиан Костов, Пламен и Иво, DARA, Тита и Михаела Филева, които зрителите за първи път видяха в X Factor, ще излязат на сцената на площад „Александър Батенберг“ тази събота и ще представят актуалните си парчета, с които спечелиха сърцата на публиката. На събитието ще видим и най-популярния хип-хоп изпълнител у нас и член на журито в тазгодишното издание на X Factor - Криско.
 
Грандиозният концерт в столицата ще закрие ливанско-канадската поп звезда Massari, който ще зарадва феновете в София с най-големите си хитове. 
 
Концертът се подкрепя от Нова Броудкастинг Груп и ще се излъчи след седмица - в празничния ефир на NOVA на 22 септември в 12:30 ч., за да достигне до всички фенове на българската музика.


ИЗБРАНО