„Това е животът“ - семейства при извънредни ситуации по TLC

14 септември 2017 | 13:27 Дачев
Драматичната поредица ще проследи личните преживявания на семейства, чийто живот се преобръща коренно
 
Най-новата поредица на TLC ще ни направи съпричастни с едни от най-личните и емоционални истории, виждани досега. В епизодите на първия сезон ще се проследят веселите и сърцераздирателните лични преживявания на семейства, заснети при извънредни обстоятелства. 
 
Могем да станем съпричастни с историите им в „Това е животът“ от 16 септември 2017 г., в 22:00 часа по TLC.
 
* * * * * * *
 
В епизодите ставаме свидетели на трогателни разкази, докосващи сърцето. Млада двойка иска да изненада своите роднини и приятели в сватбения си ден, а отдавна изгубен член на семейството търси свой роднина. Професионален бейзболист ще сподели голяма новина, която ще промени живота му из основи. Сляпа майка ще получи шанса да види децата си за първи път. А пък глуха майка се надява да чуе как децата й казват най-силните думи на света за първи път - „обичам те“. 
 
Ще има и много трогателни срещи, разкриващи силата на духа да надмогва миналото - семейство се среща с мъжа, отнел живота на близките им. Как ли ще реагира всеки един от героите при тези радостни и тъжни моменти? 
 
Тази драматична поредица влиза в живота на семействата не само за да представи съдбоносните мигове, но и за да сподели как участниците стигат до тях.


ИЗБРАНО