Fine Living през септември

30 август 2017 | 13:53 Дачев
Ястията на Дафни
По два епизода всяка сряда, от 6 септември в 23:00 часа
 
Дафни Брогдън е комедийна и телевизионна звезда, блогър и майка – а сега започва да води собствено кулинарно шоу! В „Ястията на Дафни“тя споделя тайните на своите лесни и ароматни семейни рецепти от кухнята си в Лос Анджелис. Във втория сезон на поредицата тя организира филмова вечер в задния си двор и приготвя забавна храна за автокино, включваща хрупкави пилешки хапки, шоколадово-ментови сладки и джинджифилова лимонада. А за да поглези своя трудолюбив съпруг – главния готвач Марк Пийл, Дафни приготвя специална вечеря, включваща пържоли на скара и коктейл „Дадхатън“. 
Дафни ще покаже на  приятелки студентки как да приготвят прости, евтини и вкусни ястия, сред които тортили с тофу и грахова супа с три съставки.
 
Обиколката на красотата с Рейчъл Хънтър
По два епизода всяка неделя, от 10 септември в 22:00 часа
 
Супермоделът, актриса и телевизионна водеща Рейчъл Хънтър ни представя своята поредица: „Обиколката на красотата с Рейчъл Хънтър“. Рейчъл тръгва на обиколка по света, за да открие ключа към запазването на младостта и красотата и всички най-добри тайни за дълъг и здравословен живот.
В този съвсем нов втори сезон тя ще посети Северна и Южна Америка, в това число древната крепост на инките в Мачу Пикчу, Перу, тундрата на Аляска, селото Растафари в сърцето на Ямайка и вечно оживения Ню Йорк. Тя ще открие предимствата на ледената кал от Аляска, перуанските енергийни храни, хавайския орех кукуи и дори ще получи няколко полезни съвета за здравето и красотата от НАСА.
Вижте как Рейчъл ще се срещне с различни забележителни и вдъхновяващи хора с интересни идеи и ще проучи как се променя отношението към красотата и здравето в различните общества.
 
Ловци на къщи
По два епизода всеки уикенд, от 15 септември в 13:00 часа
 
„Ловци на къщи“се завръща с нов сезон, в който зрителите ще видят как отделни хора, семейства и двойки търсят своя перфектен дом. Във всеки епизод брокер помага на купувачите да обмислят плюсовете и минусите на три потенциални имота, а ние проследяваме техните емоции при търсенето, избора и покупката на ново жилище. В този нов сезон по Fine Living любителят на бирата Сет и съпругата му Анджи търсят къща в предградията на Канзас Сити с достатъчно голямо мазе за собствената пивоварна на Сет. И още: Миранда и Роб се местят в Остин, Тексас, за да следват мечтите на Миранда да стане певица и композитор.
 
Карибски живот
По два епизода всеки четвъртък, от 21 септември в 22:00 часа
 
В „Карибски живот“семейства опаковат багажа си и се впускат да търсят мечтания дом край пясъчните плажове на красивите карибски острови. Брокерите на недвижими имоти от „Карибски живот“им помагат да сбъднат мечтите си независимо от размер на бюджета, с който разполагат. Този сезон по Fine Living шестчленно семейство иска да избяга от студената Оклахома, за да започне нов живот в Роатан, Хондурас, където се надява да намери дом на брега на морето с пристанище за лодки. И още: майка от Колорадо и нейната дъщеря-тийнейджърка търсят своя перфектен островен оазис на Сейнт Томас, част от Американските Вирджински острови.
 


ИЗБРАНО