Венета Райкова ще води ”Папараци” по bTV

28 август 2017 | 20:10 Дачев
Емблематичната телевизионна водеща и репортер на родния хайлайф през последните 20 години Венета Райкова е новото лице на „Папараци“ от четвъртия му сезон. От 17 септември 2017, всяка неделя от 22 часа, тя ще бъде в ефира на bTV с ексклузивни интервюта и разкрития за светския елит.
 
Водещ на първите три сезона на тв таблоида, който тръгна през септември 2014 г. бе Николета Лозанова. Кристина Патрашкова, която влезе в средата на първия сезон със своя рубрика, се оттегля от предаването по собствено желание след успешната си работа и десетки знакови интервюта. Продуцентите на предаването Иван и Андрей й изказаха благодарност - "Оставаме с изключително приятелски и топли чувства едни към други. „Папараци“ нямаше да бъде това, което е, без нея."
 
Венета Райкова e позната от 11-е сезона на късния вечерен съботен таблоид "Горещо" по Нова телевизия (2004 - 2014 г.), от "Къщата на Нова" (март - юни 2013 г.), от "Голямата уста" (септември - декември 2014 г.), от 2-та сезона на следобедното токшоу "Дневникът на Венета" по TV7 (2015 - 2016 г.) и от предаването "Горещи срещи" по BiT, което стартира на 5 юни тази година.
 
Венета Райкова заяви: „Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид, и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега!“.
 
* * * * * * *
 
„Папараци” ще стартира есенния сезон с освежено съдържание и екип. Към него се присъединява Галина Чолакова - главен редактор на светското списание "Story".
 
Провокативните истории, които са запазена марка на предаването, се очаква да бъдат още по-дръзки - новото му мото е „Животът без грим и фотошоп“!
 


ИЗБРАНО