Радан Кънев и Орлин Горанов в последната за сезона ”Комбина”

28 юли 2017 | 23:22 Дачев
Тази неделя в "Комбина" зрителите ще се срещнат с любимия певец на поколения българи – Орлин Горанов. В разговор с Лора Крумова той ще разкрие какво е да си 60 години на музикалната сцена в страната и света.
 
За разпада на едно общество и каква е диагнозата, която провокира агресия – очаквайте интервюто на Галя Щърбева с психиатъра професор Николай Михайлов.
 
В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже историята на Биляна – едно момиче, което победи болестта без лекарства. История за духа, който е по-силен от тялото.
 
Kакво стои зад красивите лица на времето по NOVA? Краси Боев представя отблизо Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Деси Банова.
 
* * * * * * *
 
Бившият лидер на ДСБ Радан Кънев гостува при Лора Крумова, за да покаже как изглежда управлението на страната, когато си в опозиция. Очаквайте политическата дисекция на обществото, която ще направи той, тази неделя в "Комбина".
 
Миролюба Бенатова представя: технологията на отвличането и има ли други замесени в "Убиецът на Мирослава". Говори Марио Любенов-Заека.


ИЗБРАНО