Малки кулинарни таланти, състезания и вечери по Food Network

5 юли 2017 | 10:18 Дачев
Месец юли 2017 г. по Food Network
 
Кой ще бъде „отрязан“ в кулинарното състезание „Режи“? 
"Режи!" - всяка сряда от 5 юли, 21:00 
 
Тед Алън е водещият на популярното, динамично и напрегнато кулинарно състезание, в което всяка седмица четирима енергични готвачи се съревновават, за да се спасят от “дъската за рязане”.
 
Сега е добавен нов акцент в предизвикателството на “Режи!” - бивши шампиони се завръщат в кухнята за нов опит да се доберат до титлата и паричната награда.
 
Пететапната надпревара започва със сложни задачи като свински уши и десерт с артишок. Всяка седмица носи нови предизвикателства - участниците се изправят пред трудни предястия, неочаквани основни блюда и дръзки десерти. Залозите са високи, часовникът тиктака и всеки готвач трябва да демонстрира страст, познания и умения, иначе рискува да бъде “отрязан”!
 
* * * * * * *
 
"Неделните вечери на Рев Рън" - всяка неделя от 9 юли, 22:00 
 
Рев Рън, добил известност с групата “Рън Ди Ем Си” и съпругата му Джъстин посвещават неделните си вечери на семейството, добрите приятели и превъзходната храна. 4 от 6-те им деца вече са самостоятелни и съпрузите са открили, че най-доброто средство да съберат бандата заедно, е майсторската кулинария.
 
Семейство Симънс ни представя 13 възхитителни угощения - включително неделя, посветена на японската кухня, изискана италианска вечеря и класическа карибска трапеза в чест на бащата на Джъстин. 
 
При толкова вкусотии не е изненадващо, че към децата на масата се присъединяват приятели и роднини. Рев и Джъстин знаят, че съвършената семейна вечеря зависи не само от храната, а и от хората, които я споделят.
 
* * * * * * *
 
"Режи, Джуниър!" ("Chopped Junior") - всеки делничен ден от 10 юли, 20:00 
 
Предаването се завръща по Food Network с втора “порция” малки таланти.
 
Всяка седмица четирима млади готвачи си опитват късмета с три различни блюда с изненадващи и трудни за обработка съставки. Който не успее да впечатли съдиите, няма да напредне в състезанието. Очакват ни много вълнуващи моменти с малките кулинари, които се трудят върху ястия “за големи” - като пъдпъдък, елегантни рибни блюда и неостаряващи хитове с глиганско месо. 
 
Предстоят и много забавления с лесни за приготвяне менюта с хот дог, безалкохолни напитки и сърцевидна паста. Гост-съдиите включват актрисата Сара Мишел Гелар, професионалния скейтбордист Тони Хоук и бившия главен готвач в Белия дом, Сам Кас.
 
Кой от малките участници ще впечатли достатъчно журито и ще спечели титлата шампион в “Режи, Джуниър!”?
 
* * * * * * *
 
"Голямото състезание с камиони за храна" - продължава всяка сряда от 5 юли, 22:00 
 
Новият сезон продължава. 7 отбора се събират за шанса да отнесат у дома наградата от 50 000 долара. Докато водещият Тайлър Флорънс обяснява правилата, собствениците на камионите за храна научават, че ще трябва да се възползват максимално от ограничения си бюджет и да планират продажбите си. Екипът, който спечели най-малко пари, ще бъде дисквалифициран. 
 
За да се усложнят нещата, на всеки паркинг за камиони екипите се изправят пред серия от кулинарни задачи, замислени така, че да подложат на изпитание и най-опитните готвачи.
 
Това е състезание с високи залози, изискващо стратегическо мислене и умения. За начало, участниците преминават в по-висока класа и продават 20-доларови специалитети... Кои отбори ще се справят и ще продължат в следващия кръг?


ИЗБРАНО