Подставени клиенти по Food Network

19 юни 2017 | 12:08 Дачев
Всеки понеделник от 19 юни 2017 - в 22:00 ч.
 
Екипът за разследване на ресторанти на Чарлз Стайлс се завръща с мисията да разкрие и най-заплетените случаи на собствениците в “Подставени клиенти”.

Кой е Чарлз Стийлс?
Той е основател и президент на Business Assessment Services (BES), национална компания за подставени клиенти и водещ  на едноименното предаване по Food Network - шоуто със скритата камера, което разкрива какво се случва зад кулисите, когато служителите си мислят, че шефът не ги гледа.
 
В новия сезон групата на Чарлз минава под прикритие и изобличава служители на стекхаус, които организират на своя глава партита за привличане на по-млада клиентела и пренебрегват по- възрастните редовни посетители.
 
В Лос Анджелис собственик на пивоварна забелязва несъответствия в снабдяването с бира и изпада в шок, когато Чарлз открива, че под носа му се развива мащабна контрабандна операция! Безскрупулни членове на персонала са готови да оберат шефовете си при всяка възможност. Чарлз ще използва всичките си техники за шпионаж, за да стигне до дъното на озадачаващите ресторантски дилеми.
 
* * * * * * *
 
В епизодите ще видите още: 
Клиенти се оплакват, че по време на специалните вечери на тъмно, те са опипвани и има липсващи пари, собственикът на заведението се свързва с Чарлз и неговите хора откриват, че работещите в заведението са причината за недоволството.
 
Собственикът на фамилен ресторант в Ню Орлиънс не може да справи с отношенията между служителите си. И тук на помощ идват подставените клиенти, за да открият „черните овци“ в колектива.
 
Защо новооткритият ресторант не върви се питат собствениците, а отговорът дава Чарлз Стайлс и неговите подставени клиенти, които откриват, че мениджърът е наел некадърните си приятели .
 
Сервитьорка е причината за непрекъснатите спречквания между бармана и готвача в поредното проблемно заведение. Но това остава скрито от погледа на собственика, който в отчаянието си търси помощ.


ИЗБРАНО