Кастинг за сезон 5 на ”X Factor”

7 юни 2017 | 11:21 Дачев
Кастингите за участие в пети сезон на "X Factor" са от 12 до 25 юни 2017 г. в 5 града - Алекс Раева и Мария Игнатова ще коментират най-интересните моменти

Наградата за победителя е 50 000 лв.
Видео: "Ела на кастинг"
 
„Емоция, която чакам от две години! Срещата с позитивни, талантливи и пълни с енергия хора, няма как да не ти липсва и да не искаш отново да се заразиш с магията на музиката. С Мария с нетърпение очакваме новите екс фактори на България“ - коментира Алекс, която скоро ще се отправи заедно с екипа на продукцията към кастинги в големите градове.
 
Двете водещи на музикалното шоу отново ще споделят емоциите на участниците - от кастингите до превръщането им в звезди. Чаровните Алекс Раева и Мария Игнатова ще продължат традицията, коментирайки най-интересните моменти с жури, талантливи изпълнители и вокални педагози.
 
“X Factor разчупва клишето, че звездите от музикални формати нямат бъдеще. Тази година за повече от половината музикални награди са номинирани именно победители и участници в музикално шоу №1“ - разкриха водещите по време на гостуване в сутрешния блок на NOVa „Здравей, България“. Двете признават, че нямат търпение да се срещнат с участниците в кастингите.
 
„Изберете това парче, което ще ви представи по възможно най-добрия начин! Успяват тези, които не просто изпяват една песен, но и са артисти на сцената“, допълва Мария.
 
* * * * * * *
 
Всеки, който мечтае да даде изява на вокалния си потенциал, да се качи на сцената на X Factor и да получи шанса да се превърна в новата музикална звезда на България, може да се регистрира във формата на уебсайта още сега - на адрес xfactor.nova.bg/casting
 
Кастингите на X Factor ще се проведат на следните дати:
 
12, 13, 14 юни – София, НДК, „Студио 5”
16, 17 юни – Пловдив, Гранд хотел „Пловдив”
19, 20 юни – Бургас, хотел „Аква” 
22, 23 юни – Варна, Фестивален конгресен център
25 юни – Велико Търново, Гранд хотел „Янтра”
 
Тази есен X Factor се завръща - обичайно в началото на септември. Това е формат, слагащ звездно начало за музикалния път на едни от най-известните изпълнители у нас.


ИЗБРАНО