Финал на комедията ”Ние, нашите и вашите”

24 май 2017 | 11:16 Дачев
Приключиха снимките на романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“, а финалът на сезон 1 предстои в четвъртък, на 25 май 2017 по NOVA
 
Тази седмица ще видим и последните две серии (от общо 24) на сезона. Всичко започна със сватба и събирането на две семейства и пет деца под един покрив, но как ли ще завърши - ще стане ясно утре от 21:00 часа.
 
Продуцентът и режисьор на сериала Димитър Гочев разказва с усмивка:
„Сериозен екип седи зад всичко това и ако на екран изглежда непринудено, то е защото е част от сцанария. За да го постигнем имахме много епизодични роли, а за масовката дори не ми се коментира... Постоянно имаше хора, влизащи и излизащи от кадър!“.
 
Актрисата Елена Петрова разведе екипа на предиобедното токшоу "На кафе" в емблематичната къща на семейство Иванови. В последния снимачен ден тя показа на водещата Гала и зрителите й всички най-интересни кътчета и помещения в дома на Иванови - като футболния олтар на момчетата, стаите на братята и сестрите, както и тази на родителите Лили и Христо.
 
* * * * * * *
 
Във финалните епизоди ще видим продължаващата драма между Лили и Христо, като в центъра този път ще е вицепремиерът Валери. Кристиян ще се държи грубо с Деси, което ще ядоса Ека и Иво, а желанието им да отмъстят за сестра си ще ги сближи. Христо ще се срещне с Марин и ще стане ясно, че всъщност проблемът е между тях двамата и няма нищо общо със Зорко. 
 
Баба Марго ще хване Константин и ще реши да помогне на дъщеря си и кръчмата на Зорко и Христо, а Божинов ще трябва да влезе в нова роля в училището. 
 
Как ще приключи всичко между Лили и Христо, какво отмъщение очаква Кристиян и кой с кого ще се целуне?... Това ще разберем днес и утре.


ИЗБРАНО