„Откраднат живот“ - финални епизоди тази седмица

22 май 2017 | 15:51 Дачев
Наталия с разтърсващи разкрития за семейството си, сестра Жекова се изправя пред миналото си
 
Щастливите мигове и неочакваните изненади, които само възмездието може да поднесе, очакват героите на „Откраднат живот“ във финалните епизоди на сезон 3. Финалът е в петък, 26 май.
 
Зрителите ще споделят красивата сватба на Наталия (актрисата Дария Симеонова) и Калин (Димо Алексиев), които ще празнуват в компанията на целия лекарски екип. Животът но някои от любимите герои ще  се преобърне мигове преди бленувания успех и щастие.
 
Галя Стилянова (Ралица Паскалева) ще се изправи на кръстопът в любовта, преосмисляйки отношенията си с Борис (Наум Шопов) и Петър (Емил Марков), а Наталия ще направи ужасяващи разкрития за семейството си. Виолета (Йоана Буковска-Давидова) ще тържествува в рисковите решения, замесвайки нови лица от политическия елит, а сестра Жекова (Мартина Вачкова) ще има неочаквана емоционална среща с човек от миналото. Д-р Хинова (Десислава Бакърджиева) и д-р Мазов (Моньо Монев) ще преживеят първата семейна криза, която ще причини болка и разочарование на двамата.
 
* * * * * * *
 
От екипа на сериала загатват:
„Темата за възмездието, последствията и равносметките от действията беше лайтмотив на тези 57 епизода. Възелът на историята се заплита от три сезона и сега той ще бъде окончателно разплетен. Това обаче ще се случи на самия финал!“
 
Какви изненади очакват Наталия и Калин в най-щастливия ден от живота им? Ще успеят ли Галя, Борис, Вяра (Луиза Григорова) и Петър отново да открият щастието? И как ще приключат големите сделки в болницата? Това ще се разбере във финалните епизоди на „Откраднат живот: Възмездието“ (вторник - петък в 20.00 ч. по NOVA). 


ИЗБРАНО