”Съпруги с ножове” и ”Кошмарни съседи” по CBS Reality

22 май 2017 | 13:15 Дачев
Програмни акценти на CBS Reality през юни 2017 г.
 
Съпруги с ножове - сезон 3 (всеки делничен ден в 22:00 и 03:30 ч., 02 - 15 юни, повторение на двойни епизоди през уикендите от 22:00 ч. от 24 юни) 
 
Истории на жени, водили драматична борба в най-близкото си обкръжение, довела до трагични последствия… Независимо дали са били предизвикани от алчност, ревност или дългогодишно физическо малтретиране, всеки епизод разкрива травмиращите събития, довели до тези смъртоносни сблъсъци. 
 
Този сезон включва разказа на бившата военнослужеща Фатима Ледей, повела война срещу бившия си съпруг след завръщането си на родна земя, както и на разглезената принцеса Никол Тейлър, чието увлечение по мъж с 12 години по-млад от нея скоро прераства в насилие.
 
Кошмарни съседи - сезон 5 (нови епизоди 2 - 7 юни, всеки делничен ден в 08:40, 15:20 и 19:30 ч.)
 
Силна музика, кучешки лай или бой за паркомясто са най-често срещаните спорове в сериала, който показва реални случаи на съседски кошмари. 
 
Можете ли да живеете в съседство с осъждан убиец – любител на техното, с наркоманска бърлога и дори с полугол нападател? Този сериал показва невероятния ад, в който живеят някои хора в Англия, имали нещастието да попаднат на кошмарни съседи.
 
Хладнокръвно - сезон 9 (03 - 18 юни, през уикендите в 22:00 и 02:10 ч.)
 
Извършено е убийство… но с натрупването на доказателства се увеличава и неяснотата!
„Хладнокръвно” се завръща на екран с нов сезон, давайки възможност на зрителите сами да изследват уликите. Ще можете ли да сглобите фактите и в края на краищата да разрешите загадката?
 
Съчетавайки напрежението на мистерията с тръпката на истинската криминална драма, сериалът проследява объркващите обрати по пътя към разрешаването на едно убийство, представяйки появата на нови доказателства, нови хрумвания и нови заподозрени...


ИЗБРАНО