Документално крими: „Земите на мъртвите“ сез. 2 по Discovery

20 февруари 2017 | 11:24 Дачев
Вторият сезон на „Земите на мъртвите“ продължава разследването на редица смъртни случаи в Луизиана - смразяващите тайни на тресавищата в първата криминална документална поредица на Discovery Channel
 
Сериалът се завръща за втори сезон на 24 февруари 2017 г., петък, от 21:00 ч.
 
Детективите Роди Санчес и Обри Сейнт Анджело продължават да работят неуморно, за да открият виновника за смъртта на младата студентка от университета „Луизиана Стейт“ Юджийн Бойсфонтейн. 
 
* * * * * * *
 
Заснет в реално време, първият сезон на „Земите на мъртвите“ ни показа опитите на Санчес и Анджело да намерят справедливост за семейството на Бойсфонтейн, 20 години след смъртта на Юджийн. За съжаление няколко ключови момента от решаващо значение за случая остават неразрешени и детективите продължават детайлното разследване. 
 
Двамата не се отказват и въпреки трудностите се завръщат за втория сезон, защото преценяват, че намирането на виновника е по-важно от всичко останало. Те не само че продължават да работят по неразрешения случай на Юджийн Бойсфонтейн от 1997 г., но разследват и други престъпления. Сред тях е ужасяващо убийство, при което откриват тяло във варел на човек, изчезнал преди 26 години. 
 
Дали детективите ще разрешат тези заплатени криминални загадки, предстои да разберем от Discovery Channel.


ИЗБРАНО