Луиза Григорова влиза в ”Откраднат живот”

15 февруари 2017 | 16:33 Дачев
Нови любовни истории и популярни актьори в „Откраднат живот: Възмездието“ - от 20 февруари от 20 ч.
 
Тази сутрин на специално събитие пред журналисти бе показан епизод 1 от новия сезон 3 на сериала. Прожекцията се състоя в дома на сем. Генадиеви - МБАЛ „Св. Кирил“ в Киноцентър „Бояна“.
 
Една от големите новини, които продуцентът на медицинския сериал Евтим Милошев съобщи пред медиите днес, е присъединяването на актрисата Луиза Григорова към звездния каст.
Чаровната Луиза, която е позната с въздействащите си роли на театралната сцена и в телевизионния ефир, ще облече лекарската престилка в предстоящия трети сезон.
 
Имам възможност да вляза в успешен проект със страхотен екип. В МБАЛ „Св. Кирил“ героинята ми ще бъде коремен хирург. Името й е Вяра Добрева – символика, която представя този прекрасен за мен образ “, разказа актрисата, загатвайки появата на още един нов персонаж, който ще се появи в лицето на друго попълнение в каста.
„Медицината е тема, която дълбоко ме вълнува“ - заяви Луиза, която мечтае за лекарската професия наред с актьорското призвание. 
 
* * * * * * *

Евтим Милошев:
„Проектът се разраства благодарение на големия интерес на зрителите. Приоритет за нашия екип е историите да бъдат автентични, да имат свои прототипи. Третият сезон ще бъде сезонът на равносметката”, съобщи той и допълни, че социалните теми ще бъдат една от основните линии в сюжета, търсейки диалог с обществото в интересни медицински казуси и познати, но често пренебрегвани проблеми. 

Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастнг Груп:
„За първи път от старта на телевизионния проект в ефира на NOVA, той ще се излъчва 4 пъти седмично по време на своя трети сезон. Епизодите също ще бъдат по-голям брой.
Едно от най-големите доказателства за качеството на сериала е интересът на голям международен дистрибутор към него. В момента водим преговори и ако те завършат успешно, „Откраднат живот“ ще бъде включен в техния каталог и представен на предстоящия телевизионен пазар в Кан“.
„Успехът на „Откраднат живот“ ни мотивира да продължим да инвестираме в качествени нови кино продукции и сериали“, допълни той.   
 
* * * * * * *
 
Дали Алекс ще издаде баща си, променяйки бъдещето му в болницата? Какво ще се случи с детето на д-р Захариев и д-р Стилянова? Кой ще се срещне пръв с възмездието и как новите актьори ще променят съдбата на останалите? – зрителите ще разберат на 20 февруари от 20:00 ч. по NOVA.
 


ИЗБРАНО