Волейболното дерби Левски - ЦСКА е на 22 февруари

13 февруари 2017 | 15:14 Дачев
Двубоят ще бъде предшестван от уникално шоу и мач на звездите - на 22 февруари, сряда, пряко от зала ”Арена Армеец”
 
От 18.30 ч. предстои най-дългоочакваното волейболно дерби - Левски срещу ЦСКА, част от Суперлигата по волейбол. То ще се излъчи на живо по Diema Sport 2, а екипът е подготвил интересно коментарно студио преди двубоя.
 
Организаторите са подготвили голямо шоу, чиито водещи ще бъдат Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев, известни с пристрастията си съответно към „Левски“ и ЦСКА. Емблематичните актьори, заедно с един от най-добрите ни волейболисти - Владимир Николов, не крият вълнението си от предстоящото голямо спортно събитие.
 
Една от най-големите изненади за феновете ще бъде „Мачът на звездите”, в който ще участват легенди на „Левски“ и ЦСКА и популярни лица, които симпатизират на двата отбора. Невероятния шанс да вземат участие в него ще имат и 2 фена, привърженици на всеки един от двата отбора - стига да участват в играта, която тази сутрин стартира на сайта Gong.bg, и да имат късмет в нея.
 
Преди да излязат на игрището главните действащи лица – състезателите на „Левски София“ и ЦСКА, на специално изградена сцена ще забие една от най-младите рок банди в страната - Bloodrush. Зрителите ще могат да се насладят и на музикалното изпълнение на младата поп звезда, финалист от "X Factor" Кристиан Костов, който вече с два поредни сингъла оглавява официалната национална класация на най-излъчваните български песни в ефир. 
 
Друга атракция в залата ще бъде играта "Kiss Cam" със зрителите по трибуните, a в паузите за  доброто настроение ще се грижи диджей.


ИЗБРАНО