„На кафе” с гост-водещи за седмица

10 февруари 2017 | 16:19 Дачев
Празнична седмица предстои в ефира на женското предаване „На кафе”. От 13 до 17 февруари се събират три специални дати за екипа на шоуто - рожденият ден на водещата Гала и на репортерката Зейнеб в понеделник, празникът на виното и любовта във вторник,  8 години от завръщането на „На кафе” на екран - в четвъртък. 
 
По този повод, заедно с Гала, всяка делнична сутрин от 9.30 ч. предаването ще водят сериозно подкрепление ководещи в лицето на едни от най-атрактивните и българи: в понеделник, 13 февруари, това ще бъде Зейнеб, във вторник  - Миро, срядата е за Емил Кошлуков, в четвъртък идва редът на актьора Башар Рахал и в петък е режисьорът Андрей Слабаков.
 
На рождения ден на Гала в понеделник, водещата няма да присъства в студиото реално, а ще води предаването през цялото време като холограма.
Специални гости тогава ще бъдат Маги Халваджиян, Димитър Рачков, Евгени Минчев и двойката Люси Иларионов и Ани Хоанг. Всички те ще имат възможност да си говорят не само със Зейнеб, но и с холограмата на Гала


ИЗБРАНО