„Красавицата и Звяра“ сезон 4 премиерно по AXN

9 февруари 2017 | 11:06 Дачев
Четвърти сезон на сериала на CBS „Красавицата и Звяра“ по AXN ("Beauty and the Beast", Канада - САЩ, 2012 - 2016) продължава историята на следователя от нюйоркската полиция Катрин Чандлър и нейните ежедневни задължения на работното място. 
 
Кат има сериозни и властимащи врагове, които заплашват живота ѝ и ранната ѝ смърт би била неоспорим факт, ако мистериозен спасител не бе застанал на пътя на главорезите. Когато е още малко момиче, двете с майка ѝ са нападнати. Майка ѝ е убита, а Катрин е спасена от мистериозен звяр – наполовина човек, наполовина вълк. Тогава никой не вярва на разказа на малкото момиченце преживяло огромен стрес, но тя знае, че не е халюцинирала, че всичко се е случило наистина.
 
Сега, когато вече е полицай, същият ангел в кожата на звяр се завръща, за да ѝ помага и да я пази...
 
* * * * * * *
 
Четвърти сезон се оказа последен - за разочарование на феновете. Все пак не е за подценяване напрежението върху сценаристите и авторите, да дадат задоволителен финал. Американският актьор Остин Бейсис (в ролята на Джей Ти) споделя своите мисли по темата:
 
"Не мога да ви кажа много, но усещането, че се върви към финал, витае от самото начало. След като Винсент и Kат се ожениха, всички герои сякаш се потопиха в настроението на медения месец - като затишие след бурята, която предизвика Лиъм. Заедно с новите заплахи (и респективно герои), можете да очаквате обичайния екшън, интриги, напрежение и свръхестествена драма. Но като цяло романтичното настроение, което изостана някъде в първи сезон, се завръща и в крайна сметка „ВинКат“ може би ще заживеят живота от мечтите си, но... кой знае!
 
Аз в частност, като човекът играещ Джей Ти, не мога да пренебрегна наличието на повече хумор в сценарно отношение, а има и няколко епизода, с които наистина се гордея и по мое скромно мнение са най-добрите, които сме правили въобще!“ 
 
Премиерата е на 13-и февруари 2017, понеделник от 17:40, а всяка делнична вечер в същия час се излъчва поредният епизод.


ИЗБРАНО