Клиентите и агентите в първи епизод на ”Дом за всеки”

29 януари 2017 | 14:54 Дачев
Тайни трикове от кухнята на имотния пазар и безкомпромисна битка за най-добрата оферта
 
Един град и един водещ, двама агенти и двама клиенти. И един съвсем кратък срок, за да намерят „Дом за всеки”.
Водещият Драго Симеонов е на старта на най-новото риалити предаване на NOVA – „Дом за всеки”, 30 януари от 21 ч. 
 
Не можете да промените мащабите на конкуренцията на пазара на недвижими имоти, но можете да сте по-информирани и по-бързи със съветите на специалистите. В утрешния понеделник ще се запознаем с агентите на предаването – Пепи и Жоро, специалисти в сферата на имотите с дългогодишен опит от общо над 20 години. Както и с първите клиенти, които се довериха на „Дом за всеки”.
 
Клиентите:
Моника и Пламен са младо семейство с двегодишна дъщеря на име София, което наскоро е дошло от Кнежа в столицата и има само една седмица да си намери нов дом. Условията: първо, да няма тъща, защото до момента живеят при нея. Второ: да е в центъра, близо до метро и по възможност – парк за разходки на малката София. Отделни спалня и детска стая са изискване на Пламен, а модерната кухня със съдомиялна – на Моника. И двамата са категорично против старите мебели.
 
А цената, която са готови да платят за наем, е 600 лева на месец.
 
Агентите:
Верен на прагматизма си, Жоро Пейчев ще заложи на апартаменти, които покриват повечето от изискванията им. Следвайки женската си същност и интуиция, Пепи ще разчита на шестото си чувство и артистизма. 
 
* * * * * * *
 
Ще успеят ли Пламен и Моника да открият своя дом сред предложенията на агентите? Кой ще отговори на техните изисквания и ще даде най-добрата оферта, въпреки краткия срок? Ще разберем на какво да обръщаме внимание, когато оглеждаме апартамент и какво е длъжен да оправи за своя сметка хазяинът.
 
И още: как изглежда домът на Деси Цонева, какво можем да наемем в София за 3 500 евро на месец и какво да си купим по света за 127 000 евро – цената на един от апартаментите, предложени от агентите на Моника и Пламен.
 
Ценни съвети, забавни моменти и безмилостна конкуренция!


ИЗБРАНО