Бойка Делиева ще води през уикенда вместо Ирина Белчева

27 януари 2017 | 12:12 Дачев
Бойка Делиева е новото лице на „Днес в събота“ и „Днес в неделя“ по Bulgaria ON AIR
 
Телевизията се раздели с досегашната водеща Ирина Белчева, която пое по нов професионален път като част от администрацията на служебния кабинет. 
 
Бойка Делиева е новата водеща и всеки уикенд малко след 8 часа ще събужда зрителите със съботно-неделния сутрешен блок „Днес в събота“ и „Днес в неделя“. 
Тя е добре позната от екрана като репортер на делничното предиобедно предаване „Днес“, в което среща публиката с интересни теми и личности от сферата на културата, изкуството, модата, кулинарията и много други. Отразява и социални каузи, разказва интересни човешки истории и има подчертан интерес към спорта. 
 
Дебютът на Бойка Делиева като водещ ще бъде още тази събота, 28 януари, когато ще посрещне в студиото основателите на програма Ку Ку - Юлиан Кушев, Георги Крумов и Снежана Симеонова. Ще й гостува и сестрата на аниматора Тео Ушев - Бояна, която е реставратор и дизайнер на мебели. В неделя, 29 януари, събеседници на водещата ще бъдат Васко Кръпката и дизайнерът на чорапи Иво Грозев.
 
* * * * * * *
 
„В Bulgaria ON AIR даваме възможност на екипа да разширява полето си за изява и да намира професионално развитие в телевизията. Като част от „Днес“ Бойка показа не само хъс и талант за работа, но и голям потенциал за водене на самостоятелно предаване. Успехът й е част от успеха на екипната работа в телевизията и вярвам, че ще продължи“, коментира Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR 
 
„Днес в събота“ и „Днес в неделя“ ще запази досегашната си успешна концепция да среща зрителите с интересни хора в лични интервюта. Бойка Делиева ще съчетае ролята си на водещ с тази на репортер, като ще продължи да представя интересни теми и в „Днес“ през делничните дни.


ИЗБРАНО