Финал на сезон 2 на ”Откраднат живот”

12 декември 2016 | 14:26 Дачев
Доктор Василев разплита голямата тайна - развръзка на сезон 2 в епизоди 38 и 39, този вторник и сряда от 21:00 ч. по NOVA
 
Финалните два епизода на медицинския сериал ще разплетат възлови истории в "Откраднат живот", но ще поставят нови въпроси и неочаквани препятствия за героите. 
 
Сценаристите разказват:
„Време е Алекс също да разбере истината за мястото си в семейство Генадиеви. Новината обаче ще го постави пред най-голямата дилема в живота му – дали да предаде баща си или да забрави за принципите си...“
Дългоочакваната истина е само част от големия пъзел в МБАЛ „Св. Кирил“!
 
Някои от главните персонажи на сериала ще достигнат до крайност в решенията и постъпките си. Виолета Захариева ще покаже най-тъмната си страна, прекрачвайки и последната граница във войната с д-р Стилянова. Ново разочарование ще отключи най-големия конфликт между Калин и проф. Генадиев, които ще се впуснат в истории от миналото. В болницата ще се появи нов член на екипа, който има ключова роля в живота на д-р Мазов. Амбициите на хирурга, който мечтае за власт и просперитет, ще бъдат повлияни от появата на нова дама в отделението. 
 
Как ще приеме Александър новината, която ще промени живота му? Каква ще бъде смразяващата стъпка на Виолета по пътя към отмъщението? – Това ще разберем във във вторник и сряда вечер.


ИЗБРАНО