Иван Звездев се връща в bTV от днес, печели кастинг

26 октомври 2016 | 10:45 Дачев
Преди малко от bTV съобщиха, че Иван Звездев е избран за кулинарен съдия в шоуто „Мама готви по-добре” и още от днес ще „върти на шиш“ участниците в семейното състезание
 
Популярният в кулинарните и телевизионни среди майстор-готвач Иван Звездев всяка делнична вечер ще дава своята оценка на резултатите, постигнати от „децата” под вещите инструкции на техните майки.
Заедно с водещия Сано, той ще бъде свидетел на най-забавните семейни взаимоотношения.
 
Звездев бе избран от зрителите на bTV и потенциални участници в шоуто, които гласуваха в продължение на 12 дни (14 - 25 октомври 2016) на сайта на телевизията за това, кой искат да ги оценява в единственото по рода си предаване за щафетна кулинария у нас. Уникалният зрителски кастинг бе обявен на 11 октомври.

Феновете на предаването имаха възможност да избират между шеф Андрей Стоилов, шеф Джун Йошида, телевизионния водещ и готвач по призвание Иван Звездев и сребърния медалист от първия сезон на „MasterChef” – Елена Петрелийска. Всички те влязоха в ролята на Съдията в продължение на 8 издания на предаването.
 
* * * * * * *

Иван Звездев коментира:
 
"Благодаря на зрителите на bTV за гласуваното доверие. За мен ще бъде чест да бъда новият кулинарен съдия в "Мама готви по-добре". Изпитах истинско удоволствие да дегустирам и оценявам любителски ястия. Това е много по-трудно, отколкото предполагах.
 
Имам обаче и една молба към участниците. Поне малко да бъдат благосклонни към моя стомах. Знам, че ще ми се налага много често да опитвам полуготови ястия, но това е рискът на професията!"

* * * * * * *

Звездев не е правил нови предавания за "Канал 3" от месеци насам, въпреки че в програмата на канала продължава да стои "Кухнята на Звездев", където тръгна на 1 февруари т.г. - в 14:30 ч. с повторение сутрин в 06:30 ч. Излъчват се предварително записани предавания.


ИЗБРАНО