„Пееш или лъжеш” скоро в ефир

13 октомври 2016 | 16:26 Дачев
Много забавление, неочаквани музикални изпълнения и артистични умения очакват зрителите с новия забавен музикален формат „Пееш или лъжеш”, който ще тръгне съвсем скоро по NOVA
 
Криско е втората гост-звезда след Любо, която ще стане част от забавното музикално шоу. Успешният хип-хоп изпълнител, който наскоро основа и собствена продуцентска компания, ще се довери изцяло на интуицията и съветниците си в избора на кандидати в новото предаване.
 
Предаването с участието на Криско ще бъде записано на 19 октомври, а феновете, които желаят да го видят на живо, могат да се обадят на телефон 088-5613363
 
* * * * * * *
 
„Голямото предимство на това шоу е възможността всички заедно да се забавляваме. В случая няма да търсим голямо музикално откритие, а ще дадем възможност на всеки, който мечтае да бъде на сцената, да се докаже или да успее ни заблуди”, коментира Криско.
 
Новият формат „Пееш или лъжеш” ще обедини големи звезди на българската музикална сцена, които ще трябва да различат истинския талант от умелата имитация.
 
Форматът "I Can See Your Voice" (Южна Корея) бе номиниран на 26 септември в Ню Йорк от International Academy of Television Arts & Sciences за награда „International Emmy®” – най-високото отличие за случващото се в телевизионния ефир.

*
 * * * * * *

"Пееш или лъжеш” започва в ефир на 3 ноември, четвъртък. В избора на гост-звездите помагат Алекс Раева, Милица Гладнишка и Емил Кошлуков. Очакват се много предизвикателства за звезди и участници.
 
Музикалните звезди ще получат подкрепа в своя избор от истински професионалисти, израждащи "Съвет на шоуто". Именно този ключов екип е съставен от Раева, Гладнишка и Кошлуков - експерти по музика, актьорска игра и дебатиране. Членовете на Съвета ще имат право да коментират с гост-звездата представянето на кандидатите, както и да им отправят важни въпроси в определени кръгове на шоуто. 
 
Участниците пък, от своя страна, ще могат да се представят с интересни моменти от своята биография и да демонстрират умения в различни области, които да подскажат за притежанието или липсата на вокални данни. Целта им е да подведат гост-звездата и Съвета с обаятелно поведение на сцената и липса на певчески талант.


ИЗБРАНО