“Пееш или лъжеш”: Любо Киров на старта

2 октомври 2016 | 16:46 Дачев
Любо Киров ще бъде първата гост-звезда, която ще се включи в най-новото забавно музикално шоу на NOVA - “Пееш или лъжеш”. Той първи ще получи специална мисия – да определи кой „пее” и кой „лъже” на сцената, а на финала да направи дует с победителя. 
 
Новият за България формат ще събере на една сцена любими български звезди, хора с истински музикален талант и отлични имитатори, които могат да заблудят всеки. „Най-важното за успеха на участниците в шоуто „Пееш или лъжеш” е да си убедителен, а забавлението и доброто настроение са сигурни”, обещават от екипа на предаването.
 
Пред Любо ще се изправят 8 участника, някои от които могат да пеят, а други не притежават и капка от този талант, но пък имат страхотно сценично поведение, с което ще се опитат да го заблудят. Звездата ще трябва да направи своята преценка за вокалните възможности на кандидатите единствено на базата на това, което вижда - поведение и външен вид, и то в рамките на няколко секунди. 
 
Всеки от общо 5-те кръга поетапно ще елиминира участници, като едва след напускането си всеки от тях ще разкрива дали може да пее или не, излизайки на сцената с истинско изпълнение. В края на шоуто ще остане само 1 участник, който - независимо от своя талант - ще трябва да направи дует с Любо.
 
В избора ще се включат и други популярни личности в ролята на съветници, които макар да имат огромното желание да помогнат в оценката на участниците неволно могат да наклонят везната в неправилна посока със своето „за” или „против”.
 
* * * * * * *
 
Любо Киров:
„Вече гледах чужди предавания на формата и са адски смешни. Това е едно шоу-забавление, в което целта не е да намерим истински таланти, а да накараме хората в залата и тези пред телевизорите да се усмихнат и забавляват. Каня тези, които искат да ми помогнат в избора, да се включат в предаването, защото усещам, че ще имам нужда от помощ“.
 
Всички фенове, които желаят да видят на живо записа на предаването на 12 октомври и да подкрепят Любо в трудното му решение кого да избере за свой дуетен партньор, могат да си запазят място за шоуто, като се обадят на телефон: 0885613363. 
 
Кои ще са другите звезди в “Пееш или лъжеш” и кои ще са техните съветници? Как ще се справи Любо в новата си роля и ще успее ли да разграничи истинските музикални таланти от талантливите имитатори? 
Отговорите на тези въпроси ще разберем съвсем скоро с най-новия забавно-музикален формат “Пееш или лъжеш”.


ИЗБРАНО