Кастинг за състезание - ”Bake-Off” по NOVA от есента

28 август 2016 | 12:26 Дачев
От NOVA днес обявиха кастинг за набиране на участници в новото кулинарно състезание "Bake-Off".

На кастинга от кандидатите се очаква да покажат, как на една рецепта се вдъхва душа. Търсят се страстни любители сладкари и пекари. За участие ще бъдат подбрани 10 души.

Записването става през интернет на адрес nova.bg/bakeoff/casting, телефонът за информация е 088 4830306. Участниците трябва да са на възраст над 16 години към 15.09.2016 г. и да са български граждани. Вижте и останалите изисквания. Крайният срок за кандидатстване е 20.09.2016 г.

* * * * * * *

Международният формат "The Great Bake Off" е нов и различен проект за българския ефир. Предизвикателствата за участниците в предаването ще включват сладкарство и пекарство, а основна задача за участниците ще  бъде да впечатлят журито, а и себе си, със своите постижения.  Рецептата, с която състезанието ще спечели интереса на зрителите, включва приятна атмосфера, позитивно отношение към създаването на апетитни сладкарски и пекарски изделия, забавни моменти и емоции.
 
Българските участници ще трябва да изпълняват различни задачи, като доказват уменията и обогатяват познанията им в сферата на сладкарството и пекарството. Те ще бъдат напътствани от специално жури от експерти, чиято основна роля  ще бъде да мотивира и вдъхновява, но също и да оценява.
 
Форматът предизвика голям зрителски интерес в 21 държави, между които Великобритания, Франция, Италия, Германия и други. 


ИЗБРАНО