NOVA открива есенния сезон с концерт на открито в София

24 август 2016 | 12:54 Дачев
Медията събира български изпълнители, лицата си и зрители под наслов “Заедно сме №1”
 
Грандиозен концерт-спектакъл на открито подготвя NOVA за зрителите и феновете си на националния празник – 6 септември, 20:00 ч., в Княжеската градина в София (до „Орлов мост”).
 
Поводът е стартът на новия есенен сезон, който отново ще предложи разнообразие от утвърдени световни формати, успешни български продукции и изцяло нови за страната ни шоу програми. NOVA е първата медия, която представя новия си сезон с концерт пред публика.
 
* * * * * * *
 
Събитието ще представи най-важното от новия телевизионен сезон, както и най-актуалните онлайн проекти на Нетинфо, по атрактивен и динамичен начин - с много музика и позитивни емоции. Любими български изпълнители ще излязат на една сцена с лицата на NOVA, за да отпразнуват старта на есенния сезон и да разкрият кои ще са ключовите акценти в тв ефира до края на годината.
 
Любо Киров, Криско, Богдана Карадочева, Дует „Авеню”, Етиен Леви, Християна Лоизу, Рафи, Дара, Славин, Ненчо Балабанов, Невена Пейкова и Стивън Ачикор ще са сред изпълнителите, които ще видим на концерта, а някои от тях ще влязат в неочаквани дуети и квартети с лица на NOVA. За доброто настроение на присъстващите и всички пред екрана ще се погрижат и колоритните тв водещи Зуека и Рачков, които обещават да издадат любопитни детайли около топ продукциите на NOVA и Нетинфо.
  
Зрителите пред телевизионния екран също ще имат възможността да гледат концерта на NOVA и приятели - на живо от Княжеската градина.

* * * * * * *

Сред очакваните предавания през есента на 2016 г. са:
- нов сезон на предиобедното токшоу "На кафе" (07.09.);
- нов сезон на "Комбина" (11.09.);
- нов сезон на играта "Семейни войни" (12.09.);
- нов сезон на риалити шоуто "VIP Brother" (12.09.);
- нов сезон на "Господари на ефира" (12.09.)
- втори сезон на сериала "Откраднат живот" (13.09.)
- ново музикално шоу "Пееш или лъжеш".



ИЗБРАНО