Нова петъчна рубрика - „Опознай България” сутрин по NOVA

21 юли 2016 | 14:33 Дачев
Рубриката в сутрешния блок "Здравей, България" разкрива малко познати места и любими кътчета на популярни български личности
 
Защо Ники Дойнов си купи полусрутена къща в изоставено ивайловградско село? Каква е причината водещият на "Новините на NOVA" да ни отведе в непознатата Мраморна земя на края на България? Това ще разберем в първи епизод на най-новата рубрика - „Опознай България”, която стартира от 22 юли 2016 г. в сутрешния блок на NOVA.
 
Рубриката се реализира съвместно с уебсайта Оpoznai.bg, част от портфолиото на Нетинфо (също собственост на Нова Броудкастинг) и показва уникални кадри, малко познати местности и любими кътчета на популярни български личности. Всеки петък известни личности ще показват непознати места от родината ни и ще ни разкриват защо са толкова специални за тях. 
Каталогът на забележителностите в България - Оpoznai.bg - предоставя над 5 000 статии с полезна информация за природни обекти, култура и изкуство, събития, места за забавления и подслон. 
 
Следващия петък, на 29 юли, във втория епизод от поредицата ще проследим стъпките на политолога Евгений Дайнов по ръба на скалите на едно от най-южните черноморски села – Синеморец и ще разберем защо го смята за свой втори дом. Дайнов ще ни разходи с каяк по тайнствената река Велека.
 
Предстоят пътувания и с актрисата Марта Вачкова, Любен Дилов-син и още любими лица през лятото, които ще ни помогнат да опознаем България. 
 


ИЗБРАНО