Гълъбин Боевски във ”Фермата 2”

18 юни 2016 | 13:56 Дачев
Олимпийският, двукратен световен и трикратен европейски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски ще бъде един от участниците в новото издание на "Фермата", което тръгва тази есен по bTV. Информацията е на вестник "Стандарт".
 
Боевски не е имал публична изява от години, след като бе задържан през 2011 г. на летището в Сао Пауло, Бразилия, с 9 килограма кокаин. Той прекара 2 години и 9 месеца в затвора там. Очакванията са тежкоатлетът да разкаже от първо лице за всичко, което е преживял в Южна Америка.
 
Продуцентите на риалити шоуто със сигурност, според вестника, са отделили подходящ хонорар за привличането му в телевизионната интрига. Доста вероятно е при участието му да бъде повдигната и завесата около скандала през 2004 година, когато Международната федерация наказа спортиста за фалшифициране на допинговите проби с лишаване от състезателни права за 8 години.
 
Кастингите за втория сезон на риалити шоуто „Фермата” приключиха на 30 април. Те бяха обявени още на финала на 1 сезон (на 20 декември 2015-а). Кандидатите за участие във втория сезон бяха три хиляди. От bTV бяха съобщили още през април, че "за участие във втория сезон на шоуто тази година екипът на риалитито е поканил и няколко известни личности, които ще изненадат зрителите със своята “нетипичност”".


ИЗБРАНО