bTV пуска интернет телевизия през абонамент

2 юни 2016 | 10:41 Дачев
Нова услуга за българите в чужбина: "bTV International"
 
На 2 юни, ден след своя 16-ти рожден ден, bTV стартира проекта bTV International за българската аудитория в чужбина. Първоначално, предаванията ще са достъпни през уеб-платформата за видеосъдържание "VOYO.BG".
 
Съдържанието канала ще бъде достъпно безплатно за период от 14 дни за всички желаещи да тестват новата услуга, а след този период потребителите ще могат да се абонират чрез системата за електронни разплащания PayPal. Скоро ще бъде предоставена и възможност за плащане с кредитна карта.
 
Месечната такса ще възлиза на 5.99 евро / долара.

Услугата ще бъде достъпна не само в чужбина, но и от България - уточняват от медийната група.
 
* * * * * * *
 
„Целта на bTV International е да предостави микс от предавания и сериали, съобразени с начина на живот на българите в чужбина, както и да отговори на основната потребност на тази група от актуална и достоверна информация за случващото се в страната. Програмата на bTV International ще предостави на нашите съграждани в чужбина прозорец към случващото се у дома.
 
bTV e най-гледаният телевизионен канал в България и считаме за наша отговорност да отговорим на медийните потребности на съгражданите ни зад граница” - коментира главният изпълнителен директор на bTV Media Group Павел Станчев.
 
В bTV International широко застъпени са новините, публицистичните и актуални предавани. Сред тях са bTV Новините, „Тази сутрин”, „Преди обед”, „Лице в Лице”, „120 минути”, „Непознатите”, bTV Документите, „Тази събота” и Тази неделя”.
 
Българските сериали са друг ключов елемент в новата услуга. Зрителите ще могат да се забавляват с любимите си герои от „Стъклен дом”, „Столичани в повече”, „Седем часа разлика”, „Домашен арест”, както и нови продукции, които медийната група ще излъчи в бъдеще.
 
Развлекателните предавания са третият основен елемент в програмата на bTV International. След края на работния или учебен ден, българите в чужбина ще имат възможността да се разнообразят със забавните скечове на „Комиците”, „Шоуто на Слави” или „Аламинут”, с живота на любими артисти и изпълнители в „Търси се”, „Мармалад” или „Cool…T” или да надникнат в личното пространство на звездите с „Папараци” или „Като на кино”.
 
 
 
 


ИЗБРАНО