Информация за летния сезон по Нова телевизия

31 май 2016 | 11:52 Дачев
Нови сезони на 2 формата и горещи футболни емоции
 
Нова телевизия ще заложи през лято '2016 на атрактивна програма с много нови елементи, следвайки тенденцията всеки месец от годината да е "висок сезон" за медията.
 
Черешката на тортата” - отново с шеф Иван Манчев от "Кошмари в кухнята" - ще стартира с нов 7 сезон точно на рождения си ден, 6 юни (датата на първо излъчване в ефир през 2011 г.), с вдъхновяващи идеи и кулинарни изкушения. Към звездния състав от ветерани в кухнята този път ще се включат и изгряващи таланти, които заедно с тях ще се борят за признанието на гостите и публиката и за титлата „Най-добър домакин”.
Всяка делнична вечер от 20 ч.
 
Документалното риалити „Съдби на кръстопът” се завръща за 6-и път с нова серия вълнуващи истории и драматични обрати. Кои ще са героите този път и какви ще са историите, които ще ги изправят на кръстопът - ще видим от 6 юни, в 21 ч.
 
Риалити сералът „София - Ден и Нощ”, превърнал се в хит сред младежите и истински онлайн феномен за по-малко от година (след старта си на 29 септември 2015-а), продължава и през лятото от 22 ч.
 
Господари на ефира” ще са достоен финал на вечерта в 23 ч. с неподправеното си чувство за хумор и желание да откриват истината в своя 13-и сезон.
 
Дългоочакваният старт на ХV Европейско първенство по футбол е на 10 юни в 21 ч. с мача Франция – Румъния, който ще бъде предаван едновременно по Нова и БНТ. Качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на турнира във Франция ще задържат зрителите пред малкия екран от 10 юни до 10 юли.
А в дните на срещите (преди и след мачовете) специалните издания на предаването "Rendez-vous" и коментарните студиа, посветени на „УЕФА Евро 2016”, ще имат запазено място в програмата.


ИЗБРАНО