Бокс: Пулев – Чисора на 7 май по Diema Sport

4 май 2016 | 15:35 Дачев
Кубрат Пулев и Дерек Чисора ще се изправят един срещу друг в битка за европейската титла и елиминационен мач за световната купа на IBF след броени дни - на 7 май, събота.
 
"Двубоят на титаните" ще се излъчва директно от "Барклейкард Арена" в Хамбург, Германия по кабела на Diema Sport, както и онлайн. Качеството на излъчване е HD.
 
Боксовата вечер започва в 22:30 ч., а студийната програма стартира в 23:50 ч. с водещ Емил Здравков. Дългоочакваното спортно събитие започва в 00:15 ч. Коментаторът на двубоя Огнян Георгиев ще ни запознава с всичко случващо се на ринга и извън него директно от 2-милионния пристанищен град. 
 
„Аз съм по-добър боксьор от двамата”, категоричен е Кубрат, като на официалната пресконференция преди двубоя между двамата той допълва, че се е готвил дълго, дори прекалено дълго за съперник като Чисора. Веднага след края на срещата в събота, зрителите на Diema Sport ще чуят ексклузивно първите думи за развоя на срещата - на живо от самия Пулев. 
 
Очакват ни интересни гости, дискусии, репортажи и новини около събитието по каналите на Нова Броудкастинг Груп – не само в деня на двубоя, но и преди и след него.

* * * * * * *

Повторения на мача:

- в неделя, 8 май, 09:00 ч. - Diema Sport;
- във вторник, 10 май, 11:00 ч. - Diema Sport;
- в сряда, 11 май, 16:00 ч. - Diema Sport;
- в четвъртък, 12 май, 13:30 ч. - Diema Sport 2.


ИЗБРАНО