Иван и Андрей влизат като участници във ”Фермата”

29 ноември 2015 | 21:03 Дачев
От понеделник, 30 ноември, забавлението за зрителите на "Фермата" ще бъде още по-зрелищно - към оцелелите след двумесечни изпитания и дуели шестима фермери ще се включат още двама, самите водещи на предаването
 
За почти 3 месеца участниците в най-българското предаване успяха да застроят и обживеят истинско селско стопанство със зеленчукова градина, обор крави, овце, кози, свине, кон и кокошки. След отпадането на повечето им колеги се оказва, че силите на  Митко, Нора, Альона, Симеон, Мустафа и Райно не са достатъчни, за да се поддържа целият двор и домакинство.
 
Затова, продукцията изпрати  на помощ двете градски момчета, за които се знае, че - освен че нямат стаж в тежкия физически труд - са и доста гнусливи.
 
От екипа на “Фермата” намекнаха, че докато са чистили изпражненията на животните, шоумените са прекъсвали заниманието си, за да... повръщат!
 
Това и още много комични ситуации ще можем да гледаме всеки ден от 21 ч. по bTV до края (20 декември) на първия сезон на предаването.

* * * * * * *

Тази вечер зрителите са свидетели на култов сблъсък между двама от най-силните участници в шоуто - ветерана от 2 дуела майор Веселин срещу дебютанта на арената, спортиста Симеон (Мони). Коментарите в студиото са на Рая Агонцева, Таня Буруджиева, Жоро Неделчев и Любомир Желев. Дуелът между най-възрастният участник „тихата стъпка” Мони Мандрата ще бъде изпреварен от две новини, които ще променят настроенията сред участниците - Митко тайно е тренирал опонента на Мони и това се случва още преди Симо да е избрал Веско за съперник; Симеон преди церемонията по определяне на втори дуелист провежда разговор с Веселин, в който иска от Майора мъжка дума... Самият дуел е за издръжливост (висене от греди), точност на преценката (измерване на продукти с шепи) и бързина (в яденето на качамак).



ИЗБРАНО